Sådan får du drømmesmilet

Dette indhold er sponsoreret

Smilet har en stor betydning for førstehåndsindtrykket – og tandsmilet giver altså det bedste førstehåndsindtryk. Det er dog ikke alle, der har det smil, de godt kunne tænke sig og forsøger i stedet at skjule tænderne, når de taler og når de smiler. Det er der dog ingen grund til at gøre i dag, hvor der er så meget, man kan gøre for at få drømmesmilet.

Besøg tandlægen

Det er de sunde tænder, der er pæneste tænder. Det kan derfor være en god idé at starte med at tage en tur forbi tandlægen til et almindeligt tandtjek, før du overvejer videre behandlinger. En simpel tandrensning kan nemlig gøre medet for dine tænder – og så kan du også tage en snak med din tandlæge om dine muligheder for at pænere smil. Det er altid godt at få professionel vejledning, inden man kaster sig ud i en større behandling. Her kan vi f.eks. anbefale denne nye tandlæge i Odense, som også byder på 60 % lavere priser end konkurrenterne.

Tandretning

Hvis du er ked af dit smil på grund af skæve tænder, så er tandretning måske en god løsning for dig. Du forbinder sikkert tandretning med togskinner og elastikker, som mange teenagere gik rundt med. Sådan er det dog ikke længere. Du behøver nemlig slet ikke gå rundt med en metalbøjle i dag. Du kan faktisk få fremstillet en gennemsigtig bøjle, som løbende skiftes ud, indtil du har det smil, du ønsker. Det er dog ikke muligt at slippe for det ubehag, der følger med en tandretning, men til gengæld slipper man for at gå med tydelige metalskinner på tænderne.

Tandblegning

Hvis du er ked af dit smil på grund af gule tænder, så kan tandblegning være en god løsning for dig. Tandblegning kan foregå på flere forskellige måder. Nogle vælger at foretage en hjemmeblegning, mens andre får foretaget en tandblegning på tandlægeklinikken.

En tandblegning på tandlægeklinikken er hurtigere overstået end en hjemmeblegning – og den plejer også at være en del mere effektiv end hjemmeblegning. Tandlægen sørger i løbet af behandlingen for at beskytte tandkødet inden blegegelen påføres, så munden ikke tager skade af behandlingen.

Du kan dog også vælge at foretage en hjemmeblegning med en blegeskinne fremstillet af din tandlæge. Du kan så blot fylde blegegelen med blegegel og bære den derhjemme.