Prøv nogle nye snacks til fredagshyggen

Dette indhold er sponsoreret

Er du også ved at være træt af slik og snacks-udvalget i dit lokale supermarked? Træt af at spise det samme slik og de samme snacks hver fredag aften? Så er det måske på tide at tage dit snack-game til næste niveau med nogle lækre gourmet snacks. Vi har her samlet nogle af de mest populære snacks lige nu, så du kan prøve noget nyt og måske finde en ny favorit til fredagshyggen.

Chokoladelakrids

For bare nogle år siden var det helt utænkeligt at kombinere den søde chokolade med den mere syrlige lakrids. Det er dog hurtigt blevet en favorit, når danskerne skal købe ind til fredagsslik eller servere nogle lækkerier for gæsterne. Chokoladelakrids er for dig, der godt kan lide kombinationen af det søde, det salte og det syrlige. Chokoladelakrids findes nemlig i et utal af varianter med både frugtsmag, karamel og meget mere, så du kan helt sikkert finde en kombination, der tiltaler dig. Kombinationen er kommet for at blive – så hvorfor ikke prøve det? Du vil helt sikkert elske det og have det som fast inventar til fredag aften.

Fyldte bolcher

Hvis du ikke er den store fan af at skovle store mængder fredagsslik ind, men stadig sætter pris på en lækker enten sød eller salt snack, som holder lidt længere, er fyldte bolcher måske et godt valg for dig. Fyldte bolcher holder lige det længere i munden – og afsluttes med en lækker flydende midte, som findes i et hav af forskellige smagsvarianter. Du kan f.eks. vælge den salte variant med lækker saltlakrids eller saltkaramel eller en sød variant med sød lakrids, mint og chokolade eller rum og chokolade.

Nougat

Hvis du har fået nok af chokolade, kan nougat være et godt og lækkert alternativ for dig. Nougat er nemlig dejlig blød og fås i et utal af forskellige smagsvarianter. Du kan blandt andet få nougat med cappuccino, hindbær eller pistacie. Du kan finde lige netop den variant, der falder i din smag – og det kan være, at det bliver din nye favorit til fredagshyggen.

Vil du gerne prøve nogle af disse lækre gourmet snacks? Snorogsnor.dk har et kæmpe udvalg – og de sender direkte hjem til din dør.