Få et glamourøst look

Få et eksklusivt look

Vil du gerne have et glamourøst look i din hverdag? Hos Excellentlife går vi ind for altid at se faboulous ud, hvad enten du er på kontoret eller bare tusser rundt derhjemme. Det giver altid højere selvværd at se godt ud, så hvorfor ikke starte i dag? Læs med her på siden, hvor vi giver dig en masse tips og tricks til at se glamourøs ud i hverdagen.

Din tøjstil er fundamentet for et glamourøst look

Uanset om du er iført en trenchcoat, kimono eller en maxikjole, så er det dit tøj, som skaber fundamentet for dit look. Hos Excellentlife har vi fundet ud af, at det hele starter med din beklædning. Dit tøj og dine sko er noget af det første, som folk ligger mærke til. Derfor er dette et godt fundament at have på plads, inden du rykker videre til makeup, hår og accessories. Du skal først og fremmest afgøre, hvilken stil du gerne vil have. Skal det være et meget feminint udtryk, et sporty udtryk eller et mere sensuelt udtryk? Hvis du gerne vil have et feminint udtryk, bør du gå efter en trenchcoat og ankelstøvlerne til et par skinny jeans. Vælg gerne en trenchcoat i kontrast til dit hår, så det ene ikke tager fokus fra det andet. Vil du gerne have en sporty stil, skal du finde et par elegante sneakers og enten en bomberjakke eller en quiltet jakke. Søger du derimod et mere sensuelt glamour look, kan du købe en kimono og et par højhælede støvler.

Håret giver glamour

Når du har fået styr på tøjstilen er det håret, som du skal have styr på. Har du gjort meget ud af dit outfit duer det ikke med et fedtet hår. Hvis ikke dit hår sidder godt, vil din stil falde til jorden. Derfor får du her nogle tips med på vejen til et glamourøst look. En måde du kan sætte dit hår på, som rummer af overklasse er med Curlere. Det er en hurtig måde at få skabt noget fald i dit hår, hvis du har helt glat hår. Du kan både anvende elastikcurlere og opvarmede curlere. En anden måde at skabe noget fylde og krøller på er ved at flette dit hår om aften i håndklæde tørt hår. Du kan også lave en stram hestehale med et højt fald. Her er det en fordel at bruge en elastik med volumen, så du får skabt et blikfang. Brug eventuelt et silketørklæde og lad noget af det hænge ned sammen med dit hår.

Glamourøs makeup

Man siger at “Less is more”, men er det rigtigt? Hos Excellentlife syntes vi det modsatte. Du må gerne bruge meget makeup, MEN det skal ligges ordentligt, så det giver dig et naturligt look. Brug eksempelvis en concealer, for at få et ensartet look. Dette er flot, hvis du har mange fregner eller urenheder. Dernæst kan du bruge en mineralpuder uden farve i, for at mattere din hud. Når du har bunden på plads kan du bruge en blush på dine kindben. Det er dog vigtigt, at du gør det lidt af gangen, så du undgår et dukke look. Du kan som hovedregel forme en kyssemund og ligge din blush under dine kindben. Dette vil skabe et mere markant udtryk og fremhæve dine kindben. Brug dernæst en klar lipglos, hvis du vil have et naturligt look. Vil du gerne skabe et chikt udtryk, så kan du bruge en rød læbestift til at få blikfang.

Dit valg af smykker

Har du styr på tøjet, håret og makeuppen er turen kommet til dit valg af accessories. Søger du et sensuelt sigøjner look, kan du iføre dig en masse forskellige fingerringe. Det skaber et interimistisk udtryk uden at tage for meget fokus. Hos Excellentlife er vi vilde med at kombinere både lange og korte halskæder. Vil du gerne have et feminint udtryk, kan du i stedet iføre dig et par perleøreringe og undlade halskæder og armbånd. Det er et mere simpelt look, men ikke desto mindre glamourøst.