Find det rette gulv til dine behov

Gulvet har generelt en stor betydning for boligen. Gulvet skal nemlig holde til det meste. Det skal bl.a. kunne holde til at man går på det, både med og uden sko på, og så skal det også holde til diverse møbler, som måske bliver flyttet rundt på. Det er derfor vigtigt at finde et modstandsdygtigt gulv, som kan holde år efter år, så man ikke med få års mellemrum skal ud at investere i et nyt gulv. Derudover skal gulvet selvfølgelig også se godt ud, være behageligt at gå på og naturligvis også gerne være rengøringsvenligt. Det er ikke nemt at finde det rette gulv til ens behov – og derfor har vi her samlet nogle af de bedste gulvtyper til din bolig – uanset om du har brug for et nyt gulv i badeværelset, i køkkenet eller i stuen.

Polyurethan gulv

Polyurethan gulv eller også kaldet komfortgulvet er et lækkert gulv med en blød gummibelægning. Gulvet er derfor støddæmpende, hvilket sikrer en behagelige gangkomfort, uanset om man har sko på eller går i strømpefødder. Gummibelægningen gør derudover også gulvet støjreducerende, og det er derfor et populært valg til hjemmet, men også til skoler, sygehus og kontorer.

Microcement gulv

Microcement er et populært valg i de danske hjem til mange ting, bl.a. bordplader, vægge og naturligvis også som gulv. Grunden til det er at microcement passer godt ind i de danske hjem, idet de er meget minimalistiske, men samtidig sætter et præg af design. Microcement har den kæmpe fordel, at det kan lægges på alle overflader, og der skal således ikke bruges meget tid eller mange penge på nedbrydning, når der skal lægges et microcement gulv. Microcement gulve er også slidstærke og kan tilpasses på et utal om måder i mange farver og strukturerer.

Epoxygulv

Epoxygulvet passer ind over alt, og det er hovedsageligt fordi gulvtypen passer ind i alle rum og gulvet kan tilpasses ned til mindste detalje. Epoxy giver et meget slidstærkt gulv, der kan holde til alt, hvad du smider efter det. Det er derfor, det er det foretrukne valg til garager og værksteder, hvor der bl.a. kører biler, lastbiler osv. Gulvet er også meget rengøringsvenligt. Det egner sig derfor godt til rum, der ofte bliver snavset, som f.eks. værksteder og garager, men også til rum, der ofte bliver våde, som f.eks. badeværelser og køkkener. Hvis du gerne vil have et epoxy gulv, kan med fordel kontakte denne gulvspecialist inden for epoxy.

Dette indhold er sponsoreret