Et excellent life, døgnet rundt

Et excellent liv, kan for mange lyde pompøst, skabet eller overdrevet, men som vore faste læsere vil vide er det jo blot er vores måde at omtale et liv i særklasse, eller kort fortalt det liv vi hver i sær drømmer om = drømme livet!

Og hvad er bedre at sætte på spidsen end ens drømme? 

Excellent life, kan ikke siges eller nærmest læses uden at føle lysten til at slå ud med hænderne, og overdrive en smule, og det er lige netop det vi gerne vil, vi vil gerne have dig der læser med til at stoppe op, for derefter egentligt at sætte spørgsmål ved dit liv. 

Denne gang på excellent life, handler det om hvordan du skaber et liv i særklasse, og vi giver vores skabelon til hvordan du opnår lige netop dette. 

Vejen til et liv i særklasse

Et liv i særklasse kan mange misforstået tro er et liv i luksus med rigdomme, og selvom det absolut også lyder excellent, er det ikke hvad alle statistikker, erfaring eller vores overbevisning siger. Et reelt, ægte og ærligt excellent life, er et lykkeligt liv, hvori du opnår og forfølger dine passioner. Hvor du glæder og er oprigtig over dig selv og det du omgiver dig med. 

Et lykkeligt liv kan kun opnås ved at være tro mod dig selv, derfor er det sted du skal arbejde for at opnå et perfekt liv ikke kun på arbejdspladsen, men også med dig selv. Det første du skal gøre er at spørge dig selv; hvad du ønsker og drømmer om, og hvordan du ønsker din person og dit liv skal være. -Derefter er at bare at gå efter det. 

Lev dine drømme ud 

Ved at gå efter dine drømme viser du overfor dig selv at du respekterer og “hører” dig selv, det er en af de metoder hvor du viser allerstørst kærlighed imod dig selv. 
Det at høre og leve sit potentiale ud, eller arbejde mod det, giver selvtillid og selvværd, samtidigt med at de tilfører mening i ens dagligdag. Det er lykke og ro der ikke kan købes for penge. – Heller ikke på briksen hos en psykolog. 

Brug dit fulde potentiale på en sund og behagelig måde

Udvikling og ændring af vaner kan være en hård og omskiftelig omgang, der næsten kan give stress. Årsagen er at vi tilføjer endnu et element til en ellers travl hverdag, og ovenikøbet en vigtigt en, der kan bero i dårlig samvittighed, hvis vi ikke når det. Når vi derefter får taget hul på boblen og kommer i gang, kan det afføde mange voldsomme reaktioner, fordi vi pludselig beskæftiger os med noget tæt på vores hjerte, og det kan give helt andre reaktioner end vi er vant til. 

Det er derfor alfa omega at vi går roligt frem og føler efter hvornår det er tid til at give os selv et los, og hvornår vi skal holde igen. – Også skal man aldrig være bange for at bede om hjælp. 

Tag første skridt med foredrag og kurser 

I stedet for at kaste sig ud i et nyt område eller eventuelt som selvstændig med hovedet først, kan det for nogen være at foretrække at opruste og forbedrede sig selv en kende forinden. En nem vej til dette er via uddannelse, kurser og foredrag. Der findes utallige tilbud online hvori du kan hjælpe dig selv på vej i alt indenfor håndværk, selvudvikling til specifikke færdigheder i erhvervslivet, såsom eksempelvis bogholderi, eller planlægning. Eksempelvis findes der et stort udbud af foredrag hos Speakersloung her eller hvis du foretrækker  kurser eller reelle uddannelser så eksempelvis hos Kursuskompagniet her. 

Udvikling er lykke i særklasse

Tid, nærvær og substans er gået hen og blevet den største luksus vi kan unde os selv, i en tid med højt tempo og kunstigt fabrikerede indtryk. Derfor håber jeg du vil tage denne opfordring og begynde at leve dit allermest excellent life, hvor du selv er i fokus, og du selv skaber den substans og den drøm du ønsker at leve i. 

Vi ønsker dig uendelig held og lykke <3 

*Kommenter endelig herunder, hvis du ligger inde med tips, tricks eller har andre kommentarer til hvordan du lever dit excellent life.