En excellent livsstilssport

Vi taler tit om, at vi ønsker en bestemt livsstil, hvor vi har tid til arbejde, familie, venner og hobbyer. Vi ved også, at det nogen gange, kan være svært at få til at hænge sammen, når hverdagen melder sig. På Excellent Life, har vi besluttet at fokusere lidt på en lidt atypisk sportsgren, som tilføjer dit liv excellence: fiskeri. 

Nogen forbinder måske fiskesporten med noget kedeligt, men når først at man har fået sig en succesoplevelse, vil du med garanti have lyst til at prøve det igen. Hjernen fungerer jo ved at blive glad ved gentagelser, hvor succesraten er i top. 

Fiskeri som sport og hobby

Uanset om du har prøvet fiskning før, så vil du nok opleve at der er en stor tilfredsstillelse, ved at have sit gear på plads, det rette udendørstøj så man ikke bliver kold og ikke mindst den ro og stabilitetsfølelse, man mærker i kroppen. 

Hvis vi lige sætter fokus på grej og outdoortøj, så er det vigtigt at have dette på plads. Ellers kommer du ikke langt. Det er hverken sjovt at fryse eller have fiskegear, som ikke fungerer optimalt til den fiskemetode, du har sat dig for. 

Lystfiskeri

Som navnet næsten siger “lystfiskeri”, er der noget om lysten her. Hvad går lystfiskeriet egentlig ud på? Det primære, som vi gerne vil sætte fokus på her, er hvilken oplevelse man kan få ud af at lystfiske. Et excellent liv, handler ikke kun om kvalitetsbevidstheden i det materielle, men også i kvalitetsbevidsthed om hvad man omgiver sig med. 

Når du lystfisker, er du ude i naturen og får mulighed for at følge naturen på dens præmisser. Du klæder dig efter vejret og følger et flow. Du mærker naturen omkring dig. Fuglene, der synger og vejrets skiften. 

Det er en måde at connecte på og især hvis du vælger at teste forskellige tidspunkter at døgnet ud. Prøv fx at sov i telt og stå op med solen og fuglene, mens du fanger en fisk i morgendisen. Samtidig får du et adrenalinsus, når du får noget på krogen og lykken af at fange sin egen mad og derefter tilberede den til dig selv, din familie eller venner, er en følelse ud over den sædvanlige excellence. 

Gearet

Giv dig i kast med at undersøg, hvor der evt. føres nogle pakkeløsninger, hvis du ikke ligger inde med en masse fiskegrej. Det er de færreste som lige gør det, når de kaster sig ud i noget nyt og uafprøvet. De fleste specialbutikker har et bredt sortiment og en ekspertise, så du er komplet klædt på til dit eventyr. 

Når alle ting er på plads, er der ikke andet for end at give et thumbs up for et valg af en unik og helt igennem excellent livsstilssport, som der uden tvivl vil kunne give dig en masse oplevelser, som passer til en excellent livsstil.