Free lance smykke sælger af LR produkter bliver du her

Free lance smykke sælger af LR produkter bliver du herØnsker du en spændende og lukrativ karriere med smykker og direkte salg, så har vi unikke muligheder til dig.

Direkte salg er i stor vækst i disse år, og dette på trods af finanskrisen som hærger i store dele af verden. Nu lanceres en helt ny, unik og eksklusiv smykkekollektion via direkte salg. Smykkerne er designet i samarbejde med den internationale topmodel Emma Heming-Willis, gift med skuespilleren Bruce Willis.

Vi tilbyder gode muligheder for udvikling, og en karriere i et unikt team med god vækst, spændende arbejdsopgaver og lukrativt indtjeningspotentiale. Du arbejder hjemmefra, og kan selv vælge, om du vil arbejde i fritiden, på deltid eller fuldtid.

Vi giver dig en grundig gennemgang af smykkerne og mulighederne som freelance smykkesælger, og vil altid være klar med vejledning og hjælp, så du opnår det bedst mulige resultat med direkte salg af smykker.

For mere information og billeder af hele smykkekollektionen kan du klikke her. Ønsker du mere information eller måske et personligt møde om at blive freelance smykkesælger, så er du meget velkommen til at kontakte os her!

Leave A Response

* Denotes Required Field